Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть сайт відділу культури і туризму?
Всього відповідей: 361
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:24
Обгрунтування техн.і якісних характеристик електрична енергія

Електрична енергія для потреб Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Гайворонської міської ради Кіровоградської області на 2023 рік, (включаючи вартість послуг з її постачання (транспортування)) (ID UA-2022-12-08-001747-a )    

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Електрична енергія для потреб Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Гайворонської міської ради Кіровоградської області на 2023 рік,

(включаючи вартість послуг з її постачання (транспортування)), ідентифікатор закупівлі:  UA-2022-12-08-001747-a

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1

Назва предмета закупівлі

ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: 09310000-5 Електрична енергія,  Електрична енергія для потреб Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Гайворонської міської ради Кіровоградської області на 2023 рік, (включаючи вартість послуг з її постачання (транспортування))

2

Вид процедури

Відкриті торги з особливостями

3

Ідентифікатор закупівлі

UA-2022-12-08-001747-a

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Термін постачання — з 01.01.2023 по 31.12.2023 р. включно.

Параметри якості електричної енергії в точках приєднання Споживача у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення (EN 50160:2010, IDT).

Якість постачання електричної енергії: безперервна, комерційна якість постачання.

Оцінка відповідності показників якості постачання електричної енергії проводиться на проміжку розрахункового періоду, рівного 24 годинам.

Електрична енергія відповідає встановленим стандартам, які визначають ступінь її придатності для використання за призначення, встановленим Кодексом системи розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310 «Про затвердження Кодексу систем розподілу» (далі – КСР).

Параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації відповідають параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності» (далі – ДСТУ EN 50160:2014).

            Дотримано загальних та гарантованих стандартів якості електричної енергії визначених постановою НКРЕКП від 12.06.2018 № 375 «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання».

            Електрична енергія, яку постачатиме Учасник, відповідає показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючими стандартами, а також не має негативного впливу на навколишнє середовище.

            Відносини між енергопостачальною організацією та споживачем електричної енергії регулюються наступними нормативно-правовими актами:

- Законом України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 № 2019-VIII;

- постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 № 312 «Про затвердження Правил роздрібного ринку електричної енергії».

5

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначений на підставі аналізу витрат попереднього року та відповідно до розрахунку на 2023 рік, становить 392 832,00  грн., з урахуванням ПДВ.

 

Очікуваний обсяг необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів замовника протягом 2023 року визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої фахівцями на основі фактичного використання електричної енергії у аналогічних періодах, показників лічильників для обліку фактичного споживання електричної енергії та забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді та становить:

62 000 кВт*год.

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

392 832,00  грн., з урахуванням ПДВ

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін (планових) відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

З метою визначення очікуваної вартості закупівлі електричної енергії, проаналізувавши аналогічні оголошення в системі Prozorro та здійснивши телефонні консультації з потенційними постачальниками, за результатами моніторингу станом на 08.12.2022 року ціна за 1 кВт*год  визначена в  розмірі  6,336 грн. з ПДВ.

 В той же час, зважаючи на різке зростання ціни на всіх сегментах ринку електричної енергії, здійснивши моніторинг цін на підставі інформації з офіційного сайту ДП «Оператор ринку» (https://www.oree.com.ua), а також на офіційних сайтах електропостачальників, прогнозована ціна електричної енергії для закупівлі на 2023 рік коливається в межах показників не менше ніж 6,0-7,0 грн/ кВт. 

Для розрахунку очікуваної вартості закупівлі фахівцями Замовника запропоновано застосувати  ціну за 1 кВт*год. у розмірі  6,336 грн. з ПДВ.

 

До ціни електричної енергії включена вартість електричної енергії, закупованої електропостачальником на оптовому ринку електричної енергії (внутрішньодобовому ринку або ринку електричної енергії на добу наперед), послуги з передачі електричної енергії, націнка електропостачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

 

 

Переглядів: 627 | Додав: dk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 ElenaNiz  
0
Many thanks, this website extremely beneficial. Stop by also my own web page!

http://zerez.de/index.php?title=User:MapleCty87 дерматолог в софия

dd=+

7 LhanePoino  
0
Привет, дорогой читатель!
У нас вы можете заказать диплом Гознака по специальной цене с доставкой в любой регион России без предоплаты - надежно и выгодно!
<a href=http://saksx-attestats.ru/>http://saksx-attestats.ru/</a>
Купите диплом института или колледжа без предоплаты с гарантированной доставкой в любой уголок России.
Купите диплом ВУЗа по выгодной цене с доставкой в любой город России без предоплаты - надежно и выгодно!

6 SLewisMague  
0
Привет всем!

Были ли у вас случаи, когда вам приходилось писать дипломную работу в сжатые сроки? Это действительно требует большой ответственности и усилий, но важно не сдаваться и продолжать активно заниматься учебными процессами, как я.
Для тех, кто умеет эффективно искать информацию в интернете, это действительно облегчает процесс согласования и написания дипломной работы. Больше не нужно тратить время на посещение библиотек или организацию встреч с дипломным руководителем. Здесь, на этом ресурсе, предоставлены надежные данные для заказа и написания дипломных и курсовых работ с гарантией качества и доставкой по всей России. Можете ознакомиться с предложениями на <a href=https://rudik-diploms365.com/>купить диплом</a>, это проверенный источник!
<a href=https://landik-diploms-srednee24.com/>купить диплом о среднем образовании цена</a>
где купить диплом
купить диплом техникума
купить диплом в Москве
купить диплом колледжа
купить аттестат

Желаю каждому нужных отметок!

5 Domenicjex  
0
Привет, дорогой читатель!
<b>Купить Диплом Кубгту</b>
Так, тот же диплом специалиста получают дистанционно, многие выбирают другой способ, более практичный и экономный, причины приобрести диплом со степенью специалиста в г. Например, иностранец, имеющий образование программиста, работающий программистом 10 лет и переезжающий в Германию работать программистом, может не подтверждать свой диплом.https://man-diploms-srednee24.com/ Нужен диплом об окончании строительного колледжа в пермской обл 1996 года выпуска. Выпуская диплом, мы <b>купимте Диплом Кубгту</b> видео, на котором он просвечивается ультрафиолетом так вы видите, что символы не просто напечатаны на обыкновенной бумаге.

4 DanteWaync  
0
Открытие счета в иностранных банках

1. Выберите банк. Первым шагом является выбор банка, который предлагает услуги по открытию счетов для нерезидентов. Вы можете сравнить различные банки по комиссии, сборам, валютам и другим условиям.

2. Соберите необходимые документы. Обычно для открытия счета в иностранном банке необходимо предоставить следующие документы:

Загранпаспорт
Копия внутреннего паспорта
Подтверждение адреса проживания
Справка с места работы или выписка из банка
Заполненная анкета банка

3. Подайте заявку на открытие счета. Вы можете подать заявку на открытие счета в иностранном банке лично, по почте или онлайн.

4. Дождитесь одобрения заявки. Банк рассмотрит вашу заявку и примет решение об открытии счета или отказе в открытии счета. Обычно процесс рассмотрения заявки занимает несколько дней.

5. Получите реквизиты счета. После одобрения заявки банк вышлет вам реквизиты счета, включая номер счета, SWIFT-код и IBAN.

6. Внесите деньги на счет. Вы можете внести деньги на счет в иностранном банке банковским переводом, через Western Union или другим способом.

7. Начните пользоваться счетом. После внесения денег на счет вы можете начать пользоваться им для оплаты товаров и услуг, снятия наличных и осуществления онлайн-платежей.

Советы по открытию счета в иностранных банках:

Перед подачей заявки на открытие счета сравните различные банки по комиссии, сборам, валютам и другим условиям.
Убедитесь, что вы предоставляете банку достоверную информацию.
Будьте готовы предоставить банку дополнительные документы, если это необходимо.
Ознакомьтесь с условиями использования счета перед его активацией.
Не забывайте своевременно вносить платежи по счету, чтобы избежать штрафов и комиссий.

Открытие счета в иностранных банках может быть полезным и удобным методом сберегать деньги, оплачивать товары и услуги, получать наличные и осуществлять онлайн-платежи за рубежом. Но перед получением счета в иностранном банке следует тщательно проанализировать все положения и комиссии, ассоциированные с его применением.

https://hrd.yu.ac.kr/system/board.php?bo_table=free&wr_id=51984 обязан об открытии счета в иностранном банке

=bank=ww

3 Robertmen  
0
Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comments and much more. . .

Increase your Visibility Boost Your Seo Rank - Get Organic Traffic From Google. Ranking in Google isn’t hard. All you need is a healthy number of backlinks from referring domains that have authority and trust in Google’s eyes.

This Backlinks Service Benefits:

1. Easily get Google rankings

2. Get a lot of traffic from Google

3. You can earn from the website in different ways

4. Increase Domain Authority (DA)

Quality guaranteed !

PRICE - 20$

WebSite - https://goo.su/ZUHZ

2 Halseapet  
0
<a href=http://acialis.sbs>cialis from india</a> PubMed 4781432

1 JcwdEd  
0
<a href=https://viagr.art>viagra where to buy</a> TribLIVE s Daily and Weekly email newsletters deliver the news you want and information you need, right to your inbox

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz