Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Що вам не вистачає у Гайвороні у плані туризму?
Всього відповідей: 278
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:20
День медичного працівника

       В червневі  дні, коли літо обігріває нас своїм теплом та обдаровує щедротами, всі медичні працівники відмічають своє професійне свято.

     День медичного працівника  — це прекрасна можливість щиро та від усього серця подякувати усім медикам за радість здоров’я і диво життя, яке вони дарують кожному з нас, роблячи це із властивою лише людям цієї професії легкістю і невимушеністю,  за якими стоять недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка праця і нечувана фізична витривалість, океани людського болю і страждань. 

  Напередодні Дня медичного працівника відбулись урочистості присвячені  працівникам закладів охорони здоров’я Гайворонськоі міської територіальної  громади.

На початку святкового дійства медиків закладів охорони здоров'я Гайворонської міської територіальної громади у відео зверненні привітав міський голова Роман Волуйко, а також заступник міського голови Юлія Пошенко.

  Вітання лунали на адресу всіх медичних працівників комунального некомерційного підприємства  "Центральна міська лікарня" Гайворонської міської ради, яке очолює виконуюча обов'язки головного лікаря Пісова Алла Спиридонівна; колективу комунального закладу "Гайворонська міська стоматологічна поліклініка", який очолює головний лікар - Кравець Наталія Анатоліївна; працівників Гайворонської підстанції комунального некомерційного підприємства "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"  у Кіровоградській області на чолі з головним фельдшером Шульбою Романом Васильовичем.

За добросовісне виконання обов'язків, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня медичного працівника Грамотами міської ради було нагороджено кращих працівників медичних закладів. Слова привітання висловили керівники закладів охорони здоров’я.

Святкову програму з нагоди свята підготували працівники та аматори КЗ «Центр культури і дозвілля» Гайворонськоі міської ради за участю колективів та солістів Казавчинського будинку культури-філії.

  

  

  

  

Переглядів: 209 | Додав: dk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz